Tryk på studietrøjer

Bestil tryk på studietrøjer hos Bæk Tryk

Du kan finde et stort udvalg af studietrøjer hos Bæk Tryk. Vi kan lave tryk på alle vores modeller efter ønsker og behov. Hvad enten det drejer sig om tryk på t-shirts, sweatshirts, skjorter, tasker eller et helt andet produkt, kan vi hjælpe dig. Vi har gennem årene hjulpet mange studerende med tryk på studietrøjer i hele landet – skal dit studie være de næste?

Kontakt os på telefon 40 15 23 08 i dag og få et uforpligtende tilbud!

Vi har stor erfaring med tryk på tøj 

Det er over 30 år siden, at Bæk Tryk startede op, og siden da er vi kun blevet endnu bedre til tekstiltryk, transfertryk og meget mere. Vi har løbende investeret i nye maskiner og altid stræbt efter at gøre vores service endnu bedre. Vi har derfor i dag en stor skare af faste og glade kunder. Hos Bæk Tryk kan vi løse størstedelen af alle opgaver inden for tryk, herunder tryk på studietrøjer.

Studietrøjer i høj kvalitet og til billige priser

Jo flere trøjer du bestiller til tryk, jo billigere bliver det. Vi tilbyder dog altid gode og konkurrencedygtige priser på vores tryk på studietrøjer, så alle kan være med. Vores materialer er af højeste kvalitet, og de holder derfor til mange vaske. Hos Bæk Tryk kan I selv vælge, hvilket tryk der skal være på jeres trøjer – kontakt os gerne og hør mere om jeres muligheder.

Få et uforpligtende tilbud 

Er I interesseret i at få et tilbud på jeres studietrøjer? Så ring til telefon 40 15 23 08 eller send en forespørgsel via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt. 

Information
forside
om bæk tryk
priser
kontakt
tryk
galleri
nyhedsbrev
 
Bæk Tryk ApS
Riskær 1, DK-2765 Smørum
Tlf: +45 4015 2308
Email: info@baektryk.dk

Site created by: nik.dk
Hurtig forespørgsel
Navn:
Mail: Telefon: Bemærkning: For at undgå spam misbrug af denne formular, beder vi dig skrive abc i feltet.