Salg og Leveringsbetingelser

Bæk Tryk Sports- og fritidstøj (herefter benævnt BÆK) sælger og producerer til såvel erhverv som private. Vi leverer til fornuftige priser og til den tid vi lover. Alle priser i prislister og i beregningsmodulet er oplyst eksl. moms. Ved online køb er priser og fragt oplyst inkl. moms.
 
Hvis en kunde ønsker tryk på en vare og samtidig ønsker at betale online er det muligt
Kunden har foretaget en prisberegning incl. tryk på hjemmesiden og BÆK har godkendt Prisberegningen. Bæk udfærdiger herefter en faktura, som sendes til kunden via mail. Ved  betalingen skal kunden huske at oplyse fakturanummer.
 
Nedenstående handels-, salg- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra BÆK hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og BÆK.
 
Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra BÆK anses for sket, når kunden har modtaget varen. Forsendelse af varer sker med Post Danmark, fragtmand eller egen vogn, og kun til danske adresser, undtagen Grønland og færøerne.
 
Nomal leveringstid er 2- 6 dage, i spidsbelastnings perioder kan leveringstiden øges til 6- 10 dage uden tryk, og efter aftale ved vare med tryk, dette forudsætter at ingen af de bestilte varer er i rest ordre. Ved restordre modtager kunden oplysning om forventet leveringsdato.
 
Risikoen for varen
Risikoen for varer købt hos BÆK overgår til kunden som forbruger på leveringstidspunktet.
 
Reklamation & Garanti
Der ydes 2 års reklamationsret j.f. Dansk købelov til private. Eventuelle fejl eller mangler ved varen fra BÆK skal påberåbes i rimelig tid efter, at fejlen er opdaget. Hvis kunden opdager en fejl, skal der hurtigst rettes henvendelse til BÆK.
 
Pris og betaling
I vores netbutik har kunden mulighed for at betale med Dankort, VISADankort eller bankoverførsel. Offentlige myndigheder kan oplyse EanNr. Alle priser i netbutikken oplyses slutteligt inkl. 25% moms.
 
Fortrydelsesret
BÆK Netbutik yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag kunden modtager varen. Varer der returneres skal returneres med orginalembalage vedlagt, der ikke er ødelagt.
 
Omkostninger til returnering af varen afholdes af kunden. Ønsker kunden tilbagebetaling bedes bank kontonummer oplyst tillige med tilbagesendte varer.
 
Personlige oplysninger
BÆK garanterer vores kunder at vi under ingen omstændigheder sælger eller vidergiver personlige oplysninger til tredje mand.
 
Indsamling af oplysninger
Når kunder såvel som ikke kunder bevæger sig rundt på vores webside logger vi, hvilke sider de har set, med hvilke IP adresse på hvilet tidspunkt. Vi bruger disse oplysninger til at forbedre vores webside i struktuelle henseender, samt af sikkerhedsmæssige årsager.
 
Vi logger endvidere alle former for køb og købs motiver, som vi bruger til at ekspedere ordre samt forbedre vores webside generelt.
 
 
 
Information
forside
om bæk tryk
priser
kontakt
tryk
galleri
nyhedsbrev
 
Bæk Tryk ApS
Riskær 1, DK-2765 Smørum
Tlf: +45 4015 2308
Email: info@baektryk.dk

Site created by: nik.dk
Hurtig forespørgsel
Navn:
Mail: Telefon: Bemærkning: For at undgå spam misbrug af denne formular, beder vi dig skrive abc i feltet.