Om Bæk Tryk

Bæk Tryk blev grundlagt i 1982. I de første år blev firmaet drevet i mindre lokaler i Ballerup. I 1997 flyttede vi til større lokaler i Smørum. Nærmere betegnet Riskær erhvervsområde.
 
I alle årene har vi bestræbt os på altid at yde en service, der som grundregel altid er lidt bedre end kunden forventer. Vi leverer til den aftalte tid og pris. Med disse forretningsdyder har vi gennem årene oparbejdet en stor skare af tilfredse og faste kunder.
 
Som årene er gået har vi løbende investeret i nye maskiner. Vi har i dag en moderne maskinpark med trykautomater og transfer pressere. Vores automattrykker trykker i op til 6 farver.
Til mindre opgaver og i flere farver anbefaler vi kunden at anvende transfer tryk hvilket både pris- og tidsmæssigt kan anbefales. Ingen opgaver er for små, og større opgaver kan vi også klare. Jo flere enheder jo billigere stk. priser.
 
Med denne nye hjemmeside, som den eneste af sin art i Danmark, er det muligt at beregne priser på alle vore varer med eller uden tryk. Hos alle varer vil funktionaliteterne på hjemmesiden fortælle hvis en vare ikke er egnet til tekstil- eller transfertryk.
 

Historik

Bæk tryk-Sports og Fritidstøj blev grundlagt i 1982 i mindre lokaler i Ballerup. I 1997 blev firmaet flyttet til Smørum i mere tilsvarende lokaler hvor vi kunne udvide vores maskinpark.
 
I dag råder vi over en moderne maskinpark hvor vi stort set kan klare alle opgaver, små som store.
Bl.a. har vi en stor automattrykker med mulighed for tryk i 6 farver samt mindre karuseller til håndbetjening.
På transfer sider råder vi over 2 dobbelte pressere drevet af trykluft samt presse til transfer på caps.
De sidste par år har vi fået tilvirket faciliteter så vi kan trykke på tasker i alle afskygninger.
 
I alle årene har vi bestræbt os på at give vores kunder en betjening som helst skulle være bedre en forventningen. At dømme efter antallet af gamle trofaste kunder og nye der kommer til, er det lykkedes rigtig godt. Det siger vi tak for.
 
På vores hjemmeside kan alle handle i netbutikken samt foretage beregninger hvis man ønsker en vare med tryk på.
 
Velkommen på siden
Berit Thieme
Ansvarlig Indehaver
 
Information
forside
om bæk tryk
priser
kontakt
tryk
galleri
nyhedsbrev
 
Bæk Tryk ApS
Riskær 1, DK-2765 Smørum
Tlf: +45 4015 2308
Email: info@baektryk.dk

Site created by: nik.dk
Hurtig forespørgsel
Navn:
Mail: Telefon: Bemærkning: For at undgå spam misbrug af denne formular, beder vi dig skrive abc i feltet.