Tryk på tøj - logotryk på tøj

Vi fører et stort udvalg af tøj og tilbyder tryk på tøj på vores eget trykkeri - uden fordyrende mellemled. Vi løser alle opgaver inden for tryk og logotryk på tøj - mindre opgaver løses med transfertryk og større opgaver med automattryk. 

Lagersalg hos Bæk Tryk vil fremover blive annonceret her, hold øje med datoer, og gør en god handel til stærkt nedsatte priser. 
 
 
 


Logotryk på tøj

Logotryk på tøj er en nem måde for virksomheder at profilere sig på. Tøjet kan både bruges til uniformer, men også som reklamegenstande. Vælger du lækkert tøj i en høj kvalitet, er der en god chance for at medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil iføre sig tøjet og dermed fungere som levende reklamesøjler for virksomheden. Vi tilbyder et stort udvalg af tøj i høj kvalitet og forestår også logotryk på tøjet. Du kan ligeledes finde accessories som tasker, paraplyer og caps, der også er yderst velegnede til markedsføring via logotryk. 

Tryk på tøj er også en ideel løsning for sportsklubber, idrætsforeninger m.m., der skal bruge træningstøj, holduniformer, tasker og lignende. Tag et kig i menuen til venstre og se det store udvalg af tøj til alle situationer. 

Ingen opgave er for stor eller for lille - vi rådgiver dig om, hvilken type tryk på tøj, der passer bedst til netop dit projekt. Kontakt os gerne for at høre mere om tryk på tøj eller for at bestille. 

Information
forside
om bæk tryk
priser
kontakt
tryk
galleri
nyhedsbrev
 
Bæk Tryk ApS
Riskær 1, DK-2765 Smørum
Tlf: +45 4015 2308
Email: info@baektryk.dk

Site created by: nik.dk
Hurtig forespørgsel
Navn:
Mail: Telefon: Bemærkning: For at undgå spam misbrug af denne formular, beder vi dig skrive abc i feltet.